WRNS Studio

Atherton Civic Center

Atherton’s new civic center consists of multiple new buildings including City Administrative Buildings, police ancillary building area and Library building. 

Atherton, California
Client:

WRNS Studio

Building Size:

45,000 sf

Project Cost:

$23 million

Certifications:

Net Positive Energy, Microgrid

The project is aiming to be a sustainable beacon, representing the Town of Atherton’s virtues (climate and place) and celebrating the Town’s ideals and goals.  These goals are demonstrated through LEED Platinum and Living Building certification. Multiple sustainable design strategies are necessary and include: solar thermal for domestic hot water, photovoltaics, geoexchange system, displacement air distribution, lighting and daylighting controls, demand based ventilation controls and low-fow fixtures.

Sonoma Academy Janet Durgin Guild + Commons

Santa Rosa, California

Stoel Rives Park Avenue West

Portland, Oregon